Focus op uw product

Als leverancier steekt u het liefst zoveel mogelijk tijd en energie in het optimaliseren en vermarkten van uw eigen producten. En die reststromen? Daar wilt u niet teveel mee bezig zijn. Bij Van Vulpen zijn reststromen geen bijzaken. Wij nemen de reststromen af en zorgen voor het maximale rendement, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Van A tot Z geregeld

Als leverancier wilt u niet alleen de maximale prijs voor een reststroom, maar u wilt zich geen zorgen hoeven te maken. Als een silo overstroomt, omdat reststromen niet op tijd worden opgehaald, dan kan de productie mogelijk stil komen te liggen. Wij gaan graag met u in gesprek om uw uitdagingen in kaart te brengen. Vervolgens gaan we u volledig ontzorgen: we zetten installaties neer bij uw fabriek, maken afspraken over gegarandeerde afzet en halen op tijd de reststromen bij u op.

Kennis en expertise

Als kennispartner denken we graag met u mee. Uw stromen kunnen ingezet worden als veevoer, als biomassa voor vergisting of als meststof. Het liefst worden reststromen zoveel mogelijk opgewaardeerd. Dit betekent dat u het hoogste bedrag voor uw reststromen krijgt. Slib van spoelwater, snijresten van aardappelen of zelfs pectine uit sinaasappelschillen. Overal is een markt voor en wij brengen uw producten daar naar toe.

Inzicht in uw reststromen

We zijn graag transparant in wat we met uw reststromen doen. Als reststromen geschikt zijn voor boeren om kuilen af te dekken kunt u daar een hogere prijs voor krijgen dan wanneer het naar de vergisting gaat. Door mee te denken en u inzicht te geven in de beste afzetmogelijkheid ontstaat er vertrouwen en hopen we vele jaren samen te werken. Via onze app worden reststromen ook inzichtelijk gemaakt. U krijgt onder andere inzicht in afhalingen, hoeveelheden, facturen en de hoeveelheid CO2 die u bespaard! Dit maakt het managen van uw reststormen gemakkelijk, of het nou om 1 of meerdere locaties gaat.

Beloftes nakomen

Als we iets beloven, dan komen we die beloftes na. Afspraak is afspraak. Door deze mentaliteit bestaat Van Vulpen inmiddels al meer dan 25 jaar en hebben we een groot en betrouwbaar netwerk opgebouwd van leveranciers, boeren, vergisters en andere ondernemers.

"Samen met Van Vulpen ontzorgen we leveranciers en veehouders. In 25 jaar tijd zijn er nog geen scheurtjes ontstaan in de samenwerking. We kunnen elkaar dag en nacht bellen."

Nico van der Windt

Eigenaar Van Der Windt Transport
Vrijblijvend gesprek

Wilt u ontzorgd worden door Van Vulpen?

Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek en nemen graag een kijkje in uw fabriek. Zo kunnen we een second opinion uitvoeren of een uitgebreid plan van aanpak voor u maken.

Second opinion aanvragen