Nadenken over de wereld van morgen

Innoveren zit in ons bloed. Bij Van Vulpen zorgen we ervoor dat reststromen maximaal benut worden. Niet alleen vandaag, maar ook morgen. Daarom werken we samen met start-ups, zoeken we kansen voor moeilijke reststromen en ontwikkelen we nieuwe machines.

Groot machinepark

Samen met leveranciers bedenken we slimme oplossingen om reststromen op te vangen en te vervoeren. Dit resulteert in innovatieve machines om hoogwaardige reststromen te creëren. Deze machines kunnen we bij u op locatie installeren. We geloven sterk in scheiden bij de bron. Zo hebben we mini-uitpakinstallaties staan bij leveranciers, waardoor verpakkingen en inhoud in de fabriek worden gescheiden. Op die manier kunnen we reststromen zo hoogwaardig mogelijk afzetten.

Samenwerken met start-ups

We werken intensief samen met start-ups, omdat we uit ervaring weten dat daar regelmatig doorbraken plaatsvinden. Wist je dat we tegenwoordig pectine en olie uit sinaasappelschillen halen? Dat is het resultaat van een samenwerking met een start-up. Samenwerking brengt ons allemaal verder.

Nieuwe kansen zoeken

De wereld verandert en daarom zoeken we continu naar nieuwe mogelijkheden om uw reststromen te vermarkten. Tegenwoordig eten meer mensen plantaardig. Daarom halen we vezels uit erwten, die gebruikt worden in vegaburgers. Ook verdwijnen afzetkanalen. Zo gingen afgekeurde snacks in het verleden naar nertsen, maar nu de nertsenfokkerij stopt gaan ze naar vergisters. Van Vulpen zoekt altijd een weg.

Pectine ergens uitwinnen is een technologisch hoogstandje. Dat doe je niet eventjes. Pectine zit overal in: in sauzen, jam, tandpasta, ijs, medicijnen.

Maarten van Vulpen

Eigenaar Van Vulpen
VRIJBLIJVEND GESPREK

Laten we het eens anders bekijken.

Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek en nemen graag een kijkje in uw fabriek. Zo kunnen we een second opinion uitvoeren of een uitgebreid plan van aanpak voor u maken.

Second opinion aanvragen